Isnin, 28 Februari 2011

~ Santai 103 Di Pelangi Beach Resort, Balok ~

26hb Februari 2011...... Aktiviti yang ke 2 selepas konvoi ke Kota Baharu iaitu berkelah di Pantai Balok.... Geng-geng BAKAT dah mula tunjuk belang start petang jumaat tu lagi ( 25hb )...aku siap mintak permision lagi kat bos nak balik awal..hehehe. Punya ler penat, tangan aku sebelah tangan kanan siap sakit lagi, tak leh angkat...waaaaa!!!! Ni sure kes mengemop lantai ni..... Iyer ler tak kan wife OC leh tunggu sampai sudah yang aku ni...wife 3 calit nak blah gi tu jer....hahahaha
Layan ler gambo2 di bawah ni, tapi agak susunan terbalik sikit...hahahhaa. Memang aku gagal dalam bab2 download gambo ni.......ops!!!! lupa nak bagi tau..tema kali ni RED CURVE.......mujur ler tepi pantai tu tak der lembu , kalu tak gelak sakan lembu tu..hahha tak tau nak pilih sapa.......
Ni geng yang stay kat chalet tu 1 night....pose lepas acara merangkak dalam laut
dr kiri Laila ( Wife Sjn Wan ), Tracy n Baby Lolon ( Wife LUK Royston ) , Me n Nurul ( Wife OC )
Tak sah 2 beladik ni kalu tak makan ais krim....
Bermandi manda....dari lepas asar sampai maghrib
Gossip apa tu Mummy Ina dengan Nurul...serius nampak!!!!!
Gaya pemenang treasure hunt...hadiah misteri dari OC n wife....
Barisan pemenang 'Istana Pasir'....ngeh3
Sebelum pekena ikan bakar..pekena susu dulu sorang sebotol...ermmmmmm
Ni dia...Istana Pasir yang menjadi Johan....yes!!!!!!
Tegok apa tu Pak Yob???????
Kenangan bersama Istana Pasir......

Bila berkumpul ramai2 macam ni.....ermmmm macam2 ragam anak2

Penjagaan beralih kepada Abah....sebab Ibu nak gi main pasir......ngeh3

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan